Kanasupp

Klassikaline kanasupp on alati hea ja maitseb kõigile. Kanasupp sobib söömiseks samal päeval, kui ka ülesoojendamiseks järgmisel päeval.




KOOSTISAINED

2 kanakoiba
2 l vett
1 suurem porgand
1 dl niitnuudleid
5 suuremat kartulit
2 loorberilehte
1 mugulsibul
soola
väike kimp värsket peterselli

serveerimiseks hapukoort




VALMISTUSJUHEND

1. Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Keeda umbes 20 minutit.

2. Kui vahtu enam ei eraldu, lisa tükeldatud sibul ja looberilehed.

3. Tõsta keedetud kanakoivad puljongist.

4. Lisa puljongisse tükeldatud kartul ja porgand. Keeda kuni köögivili on pehme.

5. Lisa niitnuudlid. Keeda 5 minutit.

6. Eemalda kanakoibadelt liha, lõika väiksemateks tükkideks ja lisa supile.

7. Maitsesta supp soolaga ja lisa hakitud petersell.

Serveeri hapukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Tassid: hobused (4 tk)


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Käevõru: turmaliin


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch


Käevõru: asuriit


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Konna kujuke: roosa kvarts


Taro kaardid: Animal Totem Tarot (ainult kaardid)


Taro kaardid: The Wildwood Tarot (koos raamatuga)

Related posts